Chtěl bych si pořídit nějakou lepší kameru do auta a zatím mě žádná kamerka moc nenadchla, myslel jsem, že si pořídím něco, kde lze lépe přečíst spzetky(podle toho kamery porovnávám a byly by z toho pěkné záběry ze společných cest na srazu).
Na té mojí v autě, když video zastavím, tak zblízka u projíždějících aut jde přečíst spz, ale na těch laciných jsem nic při přehrávání videí nepřečetl.
Dnes jsem úplnou náhodou u známého narazil na tuto kamerku, půjčil mi jí na vyzkoušení, ale opět spz na nich nepřečtu. Nastavil jsem tam maximální možné rozlišení 1280x960, má to možnost smyček po 1,2,3,4,5,10 nebo 15 minutách. Cena tam je dobrá, bez papíru 550Kč(s daňovým dokladem 750Kč), ale žádný zázrak od toho člověk za ty peníze čekat asi nemůže. Má jich dost, takže v případě zájmu není problém si to i u mě vyzvednout nebo mohu poslat poštou(+poštovné). Vzal jsem si jednu totiž pro Filipa k vánocům nebo si ji dám za zadní okno.
Zde je video, co jsem na ní dnes zkušebně dnes natočil:
https://www.youtube.com/watch?v=XhUFuHC ... coRHAOo-mQPro sebe za přední okno ale budu pátrat po něčem kvalitnějším a až to koupím, tak si svojí nynější kameru dám za zadní okno. Co je vlastně pro kvalitu obrazu nejdůležitější parametr? Rozlišení? Já na své kameře mám nastaveno 1920x1080 a jako nějaký zázrak mi to video nepřipadá.